دارالترجمه جاوهای آریسا با درک کامل نیاز مشتری همواره کوشیده است خدماتی سریع و مقرونبهصرفه به متقاضیان ارائه نماید.
نکته مثبت و قابل توجه در مورد دفتر ترجمه رسمی جاوهای آریسا این است که، به صورت شبانهروزی و بدون تعطیلی در دسترس میباشد. به همین سبب هم کارشناسان و مترجمان آریسا ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته آماده خدمت رسانی به شما هستند. ما مفتخریم که با گروهی از مترجمان خبره و با تجربه همکاری میکنیم که تخصص و تعهد آنها به کیفیت، دارالترجمه ما را به یکی از معتبرترین مراکز ترجمه در کشور تبدیل کرده است.
جهت مشاوره و ثبت سفارش ترجمه جاوه ای با ما تماس بگیرید
09300960574
مترجمان ما در ترجمههای رسمی و غیررسمی، از جمله مدارک حقوقی، پزشکی، فنی، علمی، و تجاری تخصص دارند. همچنین، در مواقعی که نیاز به ترجمه فوری است، ما آمادهایم تا با سرعت و دقت بالا، نیازهای ترجمه شما را برآورده سازیم.
در این مطلب ، ما به کامل و دقیق به شرح خدمات دارالترجمه رسمی جاوهای خواهیم پرداخت، از جمله روند کاری ما، نحوه انتخاب و آموزش مترجمانمان، و نحوه تضمین کیفیت ترجمههای ارائه شده. همچنین، با دفتر ترجمه جاوهای آریسا همراه باشید تا دریابید چگونه فرایند تحویل و انجام پروژههای شما سپری میشود. در ادامه ابتدا بررسی کوتاهی بر تاریخچه و چیستی زبان جاوهای میکنیم و سپس به معرفی خدمات دفتر ترجمه آریسا میپردازیم.
زبان جاوهای
زبان جاوهای به شاخهای از خانوادههای زبان آسترونزی تعلق دارد. و یکی از زبانهای رایج و روزمره مردم جاوه زبان جاوهای است و حدود هفتاد و پنج میلیون نفر به این زبان گفتگو میکنند و به عنوان زبان مادری این افراد شناخته میشود. نزدیکترین زبان به زبان جاوهای، زبان سوندایی، مادورایی و بالیانی هستند.
تاریخ زبان جاوهای به دو دوره مجزا تقسیم میشود: جاوهای باستان و جاوهای نوین
جاوهای نوین در قرن 16 همزمان با گسترش اسلام رواج پیدا کرد و اما جاوهای باستانی بین قرن 9 تا 15 در بین مردم رواج پیدا کرده بود. این زبان بیشتر به صورت شعر در میان مردم معروف شده بود نوشته میشد.
این زبان در جاوهی مرکزی و شرقی، سواحل شمالی جاوه غربی و بانتن به این زبان تلکم میکنند.
حدود 100 میلیون نفر این زبان را میفهمند. بیشتر مردم جاوه، جاوهای هستند و از سال 1945 تمام ریس جهمورهای این کشور اصالتا اندونزیایی ریشه جاوه بوده اند، به همین دلیل این زبان بسیار حفظ شده و به عنوان زبان رسمی این کشور شناخته شده است.
جاوهای پیوندی است که در آن کلمات پایه به استفاده گسترده از وندها تغییر پیدا میکنند. ترتیب جملات جاوهای به این صورت است: نهاد، فعل و مفعول اما در جاوه باستانی گاهی فعل، نهاد و مفعول و یا فعل، مفعول و نهاد بکار گرفته میشود. فعلها در زبان جاوهای برای شخص و یا شمار جمع بسته نمیشود.